uvařil 4. 5. 2018 07:12
Seghedýnský guláš z jídelny Bukovjanka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 5. 2018 07:12
Seghedýnský guláš z jídelny Bukovjanka
krkovice s kostí, cibule, zelí sterilované, paprika sušená sladká, sůl, pepř, kmín drcený, masox, vegeta, maggi, jíška tmavá hotová, smetana zakysaná, voda, bobkový list, koření nové koření, pepř celý
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Josef Maršálek radí, jak na chorvatský dezert čupavce. Kostky z medového těsta s čokoládovou polevou si zamiluje každý
Grenadýr z jednoho pekáčku: Jednoduché jídlo se dá přichystat i ze zbytků, stačí pár ingrediencí a na stole je voňavá dobrota