uvařila 8. 12. 2010 19:33
Smažená hlíva ve vinném těstíčku s rokfórovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 12. 2010 19:33
Smažená hlíva ve vinném těstíčku s rokfórovou omáčkou
hlíva ústřičná, smetana zakysaná, roquefort, mouka pšeničná, mléko, víno bílé suché, vejce, pepř zelený, olej, pepř, sůl
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady