uvařila 30. 10. 2020 21:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 10. 2020 21:43
hovězí zadní, zelenina kořenová, petržel, cibule, hořčice plnotučná, cukr, ocet, olej, máslo, slanina uzená, mouka, smetana ke šlehání, bobkový list, koření nové koření, pepř, šťáva citronová, sůl, vývar masový
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Trápí vás zápach z úst po jídle? Víme, jak na něj vyzrát!
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
Holka u plotny radí: Křehké jablečné rohlíčky obalované ve vanilkovém cukru provoní celý dům a velmi snadno se připravují