uvařila 19. 6. 2008 20:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 6. 2008 20:38
mascarpone, amaretto, šťáva višňová, cukr moučkový, kakao, káva, piškoty cukrářské, žloutek
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Trpělivost bochník přináší: Ovládněte sílu kvásku a naučte se péct domácí chléb na jedničku
Kosmatice, to je nejlepší možnost, jak využít květy černého bezu. Křupavé těstíčko vylepší rum, důležité je krátké smažení při vyšší teplotě
Čekanka nemusí být hořká! Záleží na uskladnění i přípravě