uvařil 29. 5. 2015 12:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 5. 2015 12:44
filet z tresky, fazole, rajče, cibule, česnek, šťáva citronová, petrželka zelená, víno bílé, olej olivový, křen strouhaný, sůl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Přidáno 7. 6. 2024 07:02
Usmažili jsme kyselé okurky v křupavém těstíčku: Americká specialita chutná překvapivě dobře, jen potřebuje výraznější dochucení
10 nejlepších jídel devadesátek: Dejte si Katův šleh, kuře s broskví, šunkové rolky a další porevoluční hity!
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky