Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tresčí filé s fazolemi na víně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

29. 5. 2015 11:44

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie7 568 kJ / 1 809 kcal
Bílkoviny96,04 g
Tuky35,16 g
Vláknina77,39 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy226,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Jako poznámku, spíše připomínku uvedu, že ke konci jsem zaprášil šťávu z ryb trochou hladké mouky, aby se chytala na těstoviny (je-li přílohou chléb, tak to není nutné) a pak do omáčky s fazolemi vysypal těstoviny a opatrně promíchal. Na talíř dáme porci směsi a nahoru položíme maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

honzam

29. 5. 2015 11:57

Sylva01:fazole přidáte asi po pěti a šesti minutách, rybu otočíte a za další stejnou by měla být hotová) - už jsem to do postupu dopsal:-K

Sylva01

29. 5. 2015 11:49

Za jak dlouho je ryba dušená? Odhadla bych max.10-15 minut..?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: filé s fazolemi fazole a file

Suroviny: filet z tresky, fazole, rajče, cibule, česnek, šťáva citronová, petrželka zelená, víno bílé, olej olivový, křen strouhaný, sůl

TopRecepty.cz

Tresčí filé s fazolemi na víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pP21