uvařil 19. 10. 2015 10:16
Panenku jsem rozdělil na tři kusy, rychle zatáhl na pánvi a pak šla do žhavé remosky na cca 10 minut, mám ji rád růžovou. Remoska je ekvivalent trouby na 180 stupňů.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 10. 2015 10:16
Panenku jsem rozdělil na tři kusy, rychle zatáhl na pánvi a pak šla do žhavé remosky na cca 10 minut, mám ji rád růžovou. Remoska je ekvivalent trouby na 180 stupňů.
panenka vepřová, cibule, česnek, hořčice plnotučná, sušená bazalka, koření oregáno sušené, sůl, pepř mletý, olej, smetana ke šlehání, žampióny, cibule, česnek, sůl, pepř mletý, kmín drcený, máslo
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 21. 5. 2024 08:31
Oběd z varné konvice: Na sladký nadýchaný kuskus, rizoto z bulguru nebo pohankovou kaši s medem sporák nepotřebujeme
Krupicová kaše podle Josefa Maršálka voní kakaem a skořicí, ale má jednu zvláštnost. Tohle byste v ní asi nečekali
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?