Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Až se listí zbarví do krásných podzimních tónů a vítr se promění z příjemného vánku na ledový vítr, to si ještě chvilku počkáme. Ale jak už je zvykem, Petrklíč.cz je vždy o něco napřed. Představuje nový katalog BARVY PODZIMU 2013.

Až se listí zbarví do krásných podzimních tónů a vítr se promění z příjemného vánku na ledový vítr, to si ještě chvilku počkáme. Ale jak už je zvykem, Petrklíč.cz  je vždy o něco napřed. Představuje nový katalog BARVY PODZIMU 2013.

Na co můžete těšit?

V nové kolekci BARVY PODZIMU 2013 na vás čekají krásné šaty, které zdůrazní vaši ženskost, nechybí ani praktické a stylové sukně, které skvěle doplní košile a blůzky. Rozhodně si musíte prohlédnout nádherné modely safírové a tyrkysové barvy, protože právě tyrkys bude v podzimním šatníku hitem číslo jedna. Tyrkysová barva se úžasně doplňuje s hnědou a béžovou, tím lehce vytvoříte příjemnou podzimní kombinaci na denní nošení do města i do práce, nebo s černou a šedou. Novinkou jsou potom modely ve víru kostek – jsou to hlavně kabátky, šatovky.

Super kombinace a nová inspirace.

I tentokrát najdete v katalogu BARVY PODZIMU 2013 spoustu módních doplňků, které vás ochrání před chladem podzimu. Vybírat můžete například elegantní pletenou čepici, ve které budete působit mladistvě, nebo i šálu, se kterou dáte vašemu kabátu nový vzhled. V novém katalogu naleznete i proměnu dvou dcer a matky. Nechte se sami překvapit…

Výhodnější nákup díky VIP kartě

Navíc pozor – zásilkový obchod Petrklíč odměňuje své věrné zákazníky a vydává speciální VIP karty, díky kterým můžete ze všech katalogů nakupovat s 5% slevou. Navíc každý, kdo objedná zboží do 30. 09. 2013, může získat slevovou VIP kartu už při objednávce za více než 2500,- Kč.

Využijte tuto MIMOŘÁDNOU AKCI A NAKUPUJTE LEVNĚJI.

Objednat si nový katalog můžete zde – www.petrklic.cz

PR článek

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více