Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Dneska jsme se rozhodli a omajdu dohodli. Rajská dneska u nás bude a papriky plněné, na cibulce opečené. To my máme moc, moc rádi s knedlíčkem co chutě vábí,. Rajská která krásně voní, když dá žena citrón do ní. Vůně se tak zvírazní, a jen chvála potom zní. A koření co se dává, proto budiš jemu sláva. Všechny chuti spolu pěkně a náš jazyk jenom řekne MŇAM to je zas dobrůtka , víc než s pivem hospůdka. Jednu chybu však to má, když se při tom pobryndá, co on baštil se pozná.

Přeji všem hezký večer.Dlouho jsem tu nebyla,tak to dnes napravím.Na večer a vlastně i na zítra jsem uvařila fazolačku s klobáskou a k tomu jsem upekla pizza tyčinky.No,stálo mě to hodně přemáhání v tom vedru,ale asi je to dobré,manža si přidává:-D:-p

O obědu jsem se tu již zmiňovala.... A co k večeři? CO chceme, jdeme totiž do restaurace...

Isahu, můj manžel dostal jednou z párkového salátu s Tesca takovou "zvracecí a průjmovou" příhodu, až hrůza. Tak snad to tebe nepotká ;-) V tom horku je to přemlouvání sama sebe :-) koupit takový salát a riskout to? Nebo raději ne? ... No, vždycky ho stejně koupím, chuť a hlad, to je hrůza:-8

Zdravím!!! U nás dnes na oběd hlávkový salát s ředkvičkami, pažitkou, škvarkami a klasickým sladkokyselým zálevem a na večeři budou špagety s masem, lečem, sýrem ... :-) znáte :-D

:yes:Isahu, ten salátek může být dobrý... Ale máš pravdu "Hlad je nejlepší kuchař"
Přeji Tobě i ostatním topákům dobrpu chuť!!!:-p:-p

Ivo,u mne polévka do hrníčku;-):-8,taky nic moc.;-)

teda vy mi tu dneska dáváte :-8...a já mám na stole housku, hermelínový a párkový salát z Tesca a přemýšlím, co to se mnou udělá :-8:-O:-D...no, hlad je nejlepší kuchař, takže s chutí do toho a nemysleme na následky :-D

Posílám obrázek rolády....:-p

Ahoj všichni, Zdravím, my budeme mít dnes k obědu kuře z něším, ale ještě nevím s čím :-D:-D:-D. Po odědě budeme mít nějaký dezert tzv. roládu :-*:-K;-)...

Vašíku,tak to mě tady chybělo;-):yes::-Ksuper;-)

Dneska trošku zapršelo, tak je hnedka víc veslo. Takže toho využijme s vařením se pomilujme. Máme prsa kuřecí, rozklepem je palicí. Hořčicí je potřeme a angliclou vpleteme, když jsme ještě plňku dali s žampióny ukuchtali. Brambory jen vařené, k tomu listy zelené. Už se těším to si dáme, zas to horko překonáme. Jedno pivko k tomu bude, vždyť ze zásob neubude. Pivko to je chleba ČECHŮ, potřebujou ho jak barák střechu. HI HI

Zajdulko:-) vítej:-K.Věř,že tady je inspirace na několik let dopředu a ještě jsou tu príma lidičky co rádi pomohou,nebo poradí;-).Tak ať se ti tu líbí a jsi tu pořád spokojená:-K.

Ahoj i když jsem začínající kuchařka tak mě vaření bavííí... už týden vařím jen z toprecepty.cz at mám nějakou novou inspiraci.. no a zrovna vařím na zítra hovězí gulášek, není nad poctivé české jídlo.. že? :-)

Simonko:-) jsi vítána;-):-K.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ hazel, před 13 hodinami

„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55

„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více