Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 022 kJ / 4 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,77 g |
Tuky | 130,47 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 639,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Moje poznámka
Fofr bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k2qx
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 9 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 43 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 1 hodinou
Sváteční koláčky
Koffi před 2 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
fofr dort ládi hrušky,
bublanina,
bublanina recept,
fofr,
bublanina s jahodama,
obycejna bublanina,
bublanina z rebarbory,
babičina bublanina,
recepty koláče a bublaniny,
recept na bublaninu,
fofr buchta,
fofr koláč s ovocem,
buchta s borůvkama,
bublan a s ovocem,
drobenkový koláč s borůvkama,
bublana recept,
bublanina podle ládi hrušky,
bublanina ze žmolenky,
koláče bublanina,
recepty ládi hrušky fofr dort
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
cukr vanilkový,
vejce,
prášek do pečiva,
máslo,
borůvky
Komentáře (20)
P.S. ještě možná radu pro začínající kuchařinky: pokud nechcete, aby ovoce ( v mém případě jahody ) propadlo až na samé dno
taky tak dělám a všem chutná