Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 869 kJ / 1 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,94 g |
Tuky | 45,13 g |
Vláknina | 136,90 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 147,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna a fazole v bešamelce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmqw
Moje poznámka
Cizrna a fazole v bešamelce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmqw
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 2 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 5 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 5 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 5 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 5 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 6 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 6 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 7 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 8 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 8 hodinami
Tématické fráze:
cizrna s párkem,
cizrna recepty,
fazole doba varu,
cizrna fazole,
fazole s cizrnou,
cizrna doba varu,
cizrna a fazole,
cizrna s fazolemi,
doba varu fazoli,
bilé fazole a cizrna,
cizrna s fazolí,
cizrna,
doba varu fazole,
fazole a cizrna,
recept fazole a cizrna,
salát z fazole a cizrna,
vegetariánské recepty cizrna,
recepty z fazolí a cizrny,
recept vegetarianské fazole,
recepty z cizrny
Suroviny:
cizrna,
fazole bílé,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
koření
Komentáře (5)