Fazole v bešamelové omáčce

Lucasinka Kuchařka: Lucasinka

Luštěniny 2 názory

Suroviny

2 konzervy velkých bílých fazolí
hladká mouka
máslo
mléko
muškátový oříšek
kmín
chilli
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Udelame si hustou besamelovou omacku (na masle osmahnout hladkou mouku, zalit mlekem).
    Omacku okorenime oblibenym korenim a vmichame proplachnute a okapane bile fazole.
    Nechame prohrat a podavame s volskym okem a treba uzeninou.

    Me osvedcene koreni je muskatovy orisek, mlety kmin, koriandr a trocha chilli, ale fantazii se meze nekladou :)

Poznámka

Podavala jsem s vegetarianskymi parky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazole v bešamelové omáčce

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Lucasinka snad určitě ano. Mi se ten recept líbí. Já to dělám naopak, povařím fazolky a pak udělám zákletku. Tak jak píšeš ty, dělám rajskou a koprovku. Je pravda, že se lépe provaří mouka tím tvým způsobem;-):yes::yes:

    Odpovědět

  • Lucasinka Lucasinka(autorka receptu)

    nejde mi vlozit fotka, snad se to umoudri :-(

    Odpovědět

Tématické fráze: fazole recepty fazole babicovy dobroty recepty 22.5.2010 top recepty omáčka z fazolí fazolové lusky v bešamelové omáčce omáčka café de paris fazolky v bešamelu fazolová omáčka fazole s bešamelem omáčka café de paris fazole omáčka bešamelová omáčka recept zapečené fazole s bešamelem omáčka café de paris recept fazolová omáčka recept omacka z fazolovych lusku z besamelu fazolky s bešamelem jak se dela besamelova omáčka zelene fazolky s besamelem besamelova onacka s fazolkami

Zapomněl/a jsem heslo