Fazole v bešamelové omáčce

Suroviny

2 konzervy velkých bílých fazolí
hladká mouka
máslo
mléko
muškátový oříšek
kmín
chilli

Postup přípravy receptu

  1. Udelame si hustou besamelovou omacku (na masle osmahnout hladkou mouku, zalit mlekem).
    Omacku okorenime oblibenym korenim a vmichame proplachnute a okapane bile fazole.
    Nechame prohrat a podavame s volskym okem a treba uzeninou.

    Me osvedcene koreni je muskatovy orisek, mlety kmin, koriandr a trocha chilli, ale fantazii se meze nekladou :)

Poznámka od kuchařky

Podavala jsem s vegetarianskymi parky.

Komentáře k receptu Fazole v bešamelové omáčce

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Lucasinka snad určitě ano. Mi se ten recept líbí. Já to dělám naopak, povařím fazolky a pak udělám zákletku. Tak jak píšeš ty, dělám rajskou a koprovku. Je pravda, že se lépe provaří mouka tím tvým způsobem;-):yes::yes:

    Odpovědět

  • Lucasinka Lucasinka (autorka receptu)

    nejde mi vlozit fotka, snad se to umoudri :-(

    Odpovědět

Tématické fráze: fazole recepty fazole babicovy dobroty recepty 22.5.2010 top recepty omáčka z fazolí fazolové lusky v bešamelové omáčce omáčka café de paris fazolky v bešamelu fazolová omáčka fazole s bešamelem omáčka café de paris fazole omáčka bešamelová omáčka recept zapečené fazole s bešamelem omáčka café de paris recept fazolová omáčka recept omacka z fazolovych lusku z besamelu fazolky s bešamelem jak se dela besamelova omáčka zelene fazolky s besamelem besamelova onacka s fazolkami