Postup přípravy
Krok 1: Na chleba namažeme tavený sýr a poklademe salámem.
Krok 2: Na salám dáme usmažené volské oko - osolené, opepřené.
Krok 3: Na volské oko nakrájíme cibuli a kečup.
Krok 4: Celé obložené chleby dáme zapéct do předem vyhřáté trouby.
Zveřejněno 15. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá a sytá večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00Wv
Moje poznámka
Rychlá a sytá večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/00Wv
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 21 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno 6. 12. 2025 16:10:24
Pomazánky na jednohubky
Přidáno 6. 12. 2025 16:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejjednodušší kokosky
aninah před 2 minutami
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
Dede. před 39 minutami
Linecké cukroví
Karolinkaaa před 1 hodinou
Jablečné řezy s pudinkem
Antusa před 1 hodinou
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Halušky s brynzou pro Dášenku
konadra před 1 hodinou
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 3 hodinami
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 3 hodinami
Pečené maso
Anytram před 4 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 4 hodinami
Tématické fráze:
rychla teplá večeře,
rychlá teplá večeře recepty,
bezmasa vecere,
rychlá bezmasá večeře,
dobrá rychlá večere,
dobrá bezmasá večeře,
rychlá večeře,
bezmasé večeře,
rychla dobra vecere,
rychlá a dobrá večeře,
dobra vecere,
rychlá a chutná večeře,
ryclá večeře,
teplá rychlá večeře,
rychlé večeře pro děti,
rychlá večeře ze salámu,
rychlé bezmasé večeře,
večeře ze salamu,
rychlá večeře recepty,
chutné vecere
Suroviny:
chléb,
sýr tavený,
salám,
vejce,
cibule,
kečup sladký,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (7)