Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tradiční focaccia

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

12. 5. 2017 06:14

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 662 kJ / 1 831 kcal
Bílkoviny60,65 g
Tuky10,21 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy365,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://www.veronicaskitchen.cz/focaccia/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucie1001

30. 3. 2023 12:47

Je výborná, díky za recept. U nás tedy s česnekem místo oliv a olejem z rajčat místo oliváče.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: italská fokača rozmarýnová fokača tradiční recepty domaci fokaca fokača recept fokača s rozmarýnem foccacia recept focaccia recept italská fokáča recepty fokaca s rozmarynem a olivami fokaco od ridiho fokáča s s olivami fokáča s rozmarýn fokača s olivami a rozmarýn top recepty italská fokača focáča recept na focaccia foccacia jehněčí podle ridiho tradicni recepty ,cz

Suroviny: mouka hladká, droždí, olej olivový, sůl, olivy černé, rajče sušené, voda

TopRecepty.cz

Tradiční focaccia

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0nqL