Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčka vymícháme s vanilkovým a práškovým cukrem, přidáme vyšlehanou šlehačku.
Krok 2: Dáme mezi oplatky, zabalíme do alobalu a dáme zamrazit.
Zveřejněno 16. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1LV
Moje poznámka
Zmrzlina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R1LV
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 10 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 12 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 12 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicová polévka s parmazánem
MirkaP před 51 minutami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Moanka před 2 hodinami
Těsto na pizzu
tinakajfoszova před 2 hodinami
Jablkovo-ořechová bábovka
HankaR. před 3 hodinami
Lečo
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Plněné pečené batáty
evahy před 3 hodinami
Cikánský řízek
Petulensie před 4 hodinami
Tématické fráze:
zmrzlina recept,
jak se dělá zmrzlina,
recepty na zmrzlinu,
zmrzlina recepty,
recepty zmrzlina,
recept na zmrzlinu,
recept zmrzlina,
top recepty zmrzlina,
ruská zmrzlina recepty,
domácí ruská zmrzlina,
zmzrlina z vajíček,
top recepty-zmrzlina,
ruská zmrzlina-recept,
domácí zmrzlina bez vajíček recepty,
ruská zmrzlina,
recept na zmrzlinu s vajíčkem,
jak se dela ruska zmrzlina,
zmrzlina pro deti recept,
top recept na zmrzlinu,
recept na ruskou zmrzlina
Suroviny:
vejce,
oplatky dortové,
cukr moučkový,
vanilka,
šlehačka
Komentáře (9)
Ten pravopis...akoby si sa rozhodla, že v jednom recepte budú samé "i" a v druhom zase samé "y".