Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 559 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,17 g |
Tuky | 3,57 g |
Vláknina | 2,55 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 131,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Višňová zmrzlina II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87o3
Moje poznámka
Višňová zmrzlina II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87o3
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 7 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 8 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 4 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 5 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 7 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 8 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 8 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 10 hodinami
Květákové placičky
Linova před 10 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 11 hodinami
Tématické fráze:
domácí višňová zmrzlina,
višňová zmrzlina,
višňová zmrzlina recept,
zmrzlina z višní,
cukrovy sirup na vyrobu zmrzliny,
zmrzlina tuhá,
domaci zmrzlina z visni,
višnová domácí marmeláda,
domácí višňová marmeláda recept,
top recepty višnova marmeláda,
zmrzlina z marmelády,
višňová sirup,
jak udelat visnovou zmrzlinu,
višnova domaci zmrzlina,
domaci tresnova zmrzlina,
visnova tvarohova zmrzlina,
domácí višnovy sirup recept,
třešňová zmrzlina recept,
recept na zmrzlinu,
jogurtová višnova zmrzlina recept
Suroviny:
sirup cukrový,
višně,
jogurt bílý,
mléko kondenzované neslazené,
Komentáře (5)