Tuňák Rio mare se sýrem cottage a chia semínky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 267 kJ / 542 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,05 g |
Tuky | 37,09 g |
Vláknina | 6,33 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 452 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 35,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňák Rio mare se sýrem cottage a chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nyrv
Moje poznámka
Tuňák Rio mare se sýrem cottage a chia semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nyrv
Nejnovější recepty
Nutellové brownies
Přidáno před 1 hodinou
Jehněčí kýta na pivě
Přidáno před 9 hodinami
Marmeláda z dýně
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 15 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
Chelsinka před 33 minutami
Dýňové rizoto pro nejmenší
ZuzkaBob před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 7 hodinami
Čertovy houby
Sahula před 10 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 10 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 10 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 10 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 10 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 11 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 12 hodinami
Tématické fráze:
rio mare zdravá svačina soutěž,
soutěž rio mare 2018,
recepty rio mare svačina,
ukradené fotky z rajčete,
soutěž rio máre,
tuňák se sýrem
Suroviny:
tuňák v oleji,
sýr cottage,
těsto listové,
rukola,
rajče cherry,
mrkev,
šťáva citronová
Komentáře (6)
Stejně tak upřesním listové těsto.
Děkuji všem za připomínky.
A autorka nereaguje ani na mou první připomínku, recept je skutečně doslova opsaný.....
http://www.crestcom.cz/sk/tiskova-zprava/?id=453
KacenaPecena, můžete nám tuto skutečnost nějak objasnit, že recept je tu zveřejněn pod vaším nickem?