Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 330 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,68 g |
Tuky | 8,36 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 38,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celero - bramboráčky se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1NwG
Moje poznámka
Celero - bramboráčky se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1NwG
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 10 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 13 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
žampiony recepty,
bezmasá jídla recepty,
bramboraky se zampiony,
žampiony recept,
celero bramborák,
čína z uzeniny s bramboráčky,
recepty se sterilovaných ze žampionů,
celer sterilovaný,
zampiony s bramboraky,
recepty z zampionů,
co se žampiony,
co za žampionů,
recepty se žampiony,
žampiony,
bramborák recept,
celero bramborové placičky,
bramoraky se žampiony,
celero-sýrové placičky,
bramborák se žampiony,
bramborak zampiony
Suroviny:
celer,
brambory,
vejce,
žampióny,
mléko,
mouka hladká,
cibule sušená,
česnek,
kmín celý,
pepř,
majoránka,
olej
Komentáře (4)
mysulka:
hosta: