Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 679 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,64 g |
Tuky | 49,54 g |
Vláknina | 53,80 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 710 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 137,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo, tak trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nP5
Moje poznámka
Lečo, tak trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0nP5
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 9 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
miryg13 před 21 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 2 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 5 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 5 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 6 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
lečo jinak,
leco trochu jinak,
recepty na domácí lečo s klobásou,
domácí lečo s klobásou,
léčo na jinak zpusop,
jak upravit lečo,
zeleninové lečo jinak,
zeleninové lečo trochu jinak,
jak upravit a vylepšit lečo,
pikantni leco top recept,
lečo bez vajicek,
lečo trochu jinák,
lečo na pánvičce,
recept na domací lečo bez klobásy.,
leco jinak recepty,
tak trochu jiné lečo,
leco stokrat jinak,
jak vylepšit lečo,
dá se zavařit hotové lečo,
recept na domácí lečo s klobásou bez vajíček
Suroviny:
cibule,
paprika,
rajče,
klobása pikantní,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
tymián čerstvý,
pažitka,
Komentáře (10)