Bramborový salát z fialových brambor s řapíkatým celerem
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát z fialových brambor s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Ono
Moje poznámka
Bramborový salát z fialových brambor s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Ono
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 2 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
fialové brambory recepty,
bramborový salát s řapíkatým celerem,
lehký bramborový salát s řapíkatým celerem,
salát z fialovych brambor,
řapíkatý celer salát s brambory recepty,
nazvy fialovych brambor,
bramborovy salat s jablkem a rapikatym celerem,
řecky bramborovy salat s řapikatym celerem,
brambory s rapikatym celerem a jarni cibulkou,
jarní bramborový salát s řapíkatý celer,
fialové brambory
Suroviny:
brambory,
celer řapíkatý,
cibule šalotka,
olej,
sůl,
pepř bílý,
Komentáře (3)