Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Jahodové řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 6. 2009 07:39

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 326 kJ / 3 663 kcal
Bílkoviny58,92 g
Tuky202,24 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 462 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy398,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ak použijeme čerstvé alebo mrazené jahody, šťavy nebude dostatok, preto pridáme na rozmiešanie Zlatého klasu 1/2 l jahodovej šťavy.

V Čechách namiesto Zlatého klasu dostať Krémový prášek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

24. 5. 2014 21:03

Irenka Veleszová: myslíte do šľahačky? Podľa chuti, či máte radi sladšie alebo menej sladké ;-)

Irenka Veleszová

24. 5. 2014 12:15

Prosím pěkně na jeden kelímek,kolik lžíček práškového cukru. Předem děkuji za odpověď.;-):-8:-K

Eliza Eliza

28. 6. 2010 23:01

I když moučníky nepřipravuju nějak často, tuhle radu si musím vepsat do paměti :yes:;-) Terezko, dík.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 6. 2010 22:57

Nějak tady nenacházím svůj komentář a plus jsem dala, takže ještě jednou..plusík;-):yes:

Iljusa Iljusa

21. 6. 2009 19:48

:-p:yes:

HankaPu HankaPu

21. 6. 2009 18:42

já jsem do teď taky dávála ztužovač jako Bibinka, :-//
tak teď Terezko to vyzkouším podle tebe:yes::yes: +

Patricie

21. 6. 2009 18:27

Díky za návod jak na šlehačku. Já dělám také jenom z trvanlivé, ale tenhle fígl jsem neznala. Za to patří bod.:yes::-))

Amira Amira

21. 6. 2009 18:09

Tejajo, prosím, dej zkušenosti, jak dělat šlehačku, do Tipy a triky. Díky, tam to nezapadne ;-)

Jana Pá

21. 6. 2009 12:21

:-p:-D:yes::yes:

pipre pipre

21. 6. 2009 12:20

Moc hezký receptík a s tou šlehačkou mám podobnou zkušenost. Také jsem začala používat trvanlivou. A s tím cukrem místo ztužovače určitě také vyzkouším Dávám bodík:yes:+

spagetka spagetka

21. 6. 2009 11:56

Konečně mě to zaregistrovalo. Terezko, dobrý tip ;-):-p:yes:

Bibinka Bibinka

21. 6. 2009 11:46

Tejajo, já už jsem taky dávno zjistila, že ta trvanlivá smetana je i chuťově nějak poctivější a lepší;-), na omáčky a takový věci kupuju tu k okamžitému použití a když jí chci šlehat na jahody,na moučníky a zákusky taky kupuju trvanlivou a i když je dražší, tady se to opravdu vyplatí:-)

tejaja tejaja

21. 6. 2009 10:59

Pardon, na to maslo sa pýtala Bibinka, ospravedlňujem sa :-8

tejaja tejaja

21. 6. 2009 10:56

vybušná, ešte sa mi nestalo, aby som mala maslo, ale opakujem, použiť trvanlivú šľahačku, nie tú s okmžitou spotrebou. Bolo mi povedané, že v trvanlivej šľahačkovej smotane musí byť deklarované množstvo tuku, inak by nevydržala, kdežto v tých s krátkou spotrebou sa to zvykne ošudiť:-D

vybusna vybusna

21. 6. 2009 10:21

cukor som do slahacky pridavala, ale krystal...takze asi to obmenim a zacnem pouzivat praskovy.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: jahodové řezy jahodové recepty jahodové řezy recepty recepty na jahodove zakusky recept na jahodové řezy jahodové zákusky jahodove rezy recept řezy s jahodami řezy z jahod jahodovy rez jahodovy rezy zákusky z jahod recepty na jahodove rezy jahodový zákusek jahodová řezy top recepty jahody rezy jahodove recept na jahodový řez jahodové co pouzit misto ztuzovace slehacky

Suroviny: cukr krystal, olej, voda, kypřící prášek do pečiva, vejce, mouka polohrubá, zlatý klas, kompot jahodový, cukr vanilkový, cukr krystal, šlehačka, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Jahodové řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vg6n