Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 286 kJ / 5 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,79 g |
Tuky | 313,29 g |
Vláknina | 43,95 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 508,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ušleháme bílky s cukrem, pak zašleháme žloutky a taky olej.
Krok 2: Pak střídavě přidáváme mléko a mouku smíchanou s mletými ořechy a práškem do pečiva.
Krok 3: Dobře promícháme, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a rovnoměrně rozetřeme.
Krok 4: Posypeme nastrouhanými jablky, vanilkovým cukrem a skořicí a dáme do trouby vyhřáté na 180°C asi tak na půl hodiny.
Zveřejněno 12. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý ořechovec s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j984
Moje poznámka
Jednoduchý ořechovec s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j984
Nejnovější recepty
Hraběnčiny řezy s kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý jablečný koláč
Přidáno před 12 hodinami
Houbová směs
Přidáno před 15 hodinami
Květáková polévka se zeleninou, smetanou a parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Petrželkové knedlíky s houbovkou
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno 29. 9. 2025 20:27:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chlebový nákyp
Kajkajak před 4 hodinami
Salát z kysaného zelí, plný vitamínů
Kajkajak před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
veronika_straka před 6 hodinami
České buchty
Martas6 před 8 hodinami
Řepové brownies
verisek08 před 8 hodinami
Šumavský bramborák
Sahula před 8 hodinami
Buchtičky s krémem
monika2103 před 9 hodinami
Segedínský guláš s krůtím masem
lenkavolterova před 9 hodinami
Švestková buchta
Geressha před 10 hodinami
Himaláje buchta
Bara_oplistilova před 10 hodinami
Tématické fráze:
ořechovec s jablky,
ořechovec buchta,
ořechovec s s jablky
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy mleté,
vejce,
cukr,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
jablko,
cukr vanilkový,
skořice
Komentáře (4)