Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 286 kJ / 5 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,79 g |
Tuky | 313,29 g |
Vláknina | 43,95 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 508,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ušleháme bílky s cukrem, pak zašleháme žloutky a taky olej.
Krok 2: Pak střídavě přidáváme mléko a mouku smíchanou s mletými ořechy a práškem do pečiva.
Krok 3: Dobře promícháme, nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a rovnoměrně rozetřeme.
Krok 4: Posypeme nastrouhanými jablky, vanilkovým cukrem a skořicí a dáme do trouby vyhřáté na 180°C asi tak na půl hodiny.
Zveřejněno 12. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý ořechovec s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j984
Moje poznámka
Jednoduchý ořechovec s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j984
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 2 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka s cizrnou
TondaJ před 45 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 1 hodinou
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 1 hodinou
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 1 hodinou
Květákové karbanátky
Valis před 2 hodinami
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 2 hodinami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 2 hodinami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 2 hodinami
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 3 hodinami
Tématické fráze:
ořechovec s jablky,
ořechovec buchta,
ořechovec s s jablky
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy mleté,
vejce,
cukr,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
jablko,
cukr vanilkový,
skořice
Komentáře (4)