Postup přípravy
Používáme na sušenky, sladké pečivo a pod.
Cukr se při pečení pečiva v troubě nerozpustí, zůstane příjemně křupavý.
Není to úplně jako original, ale hodně se mu to podobá a účel splní velmi dobře.
Zveřejněno 23. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Granulovaný cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4gQ
Moje poznámka
Granulovaný cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4gQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 30 minutami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z cukety
Martina101 před 23 minutami
Vepřové na houbách
radbastim před 28 minutami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 29 minutami
Těstovinový salát
Elen0766 před 45 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 1 hodinou
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 1 hodinou
Nivová omáčka
PetrM před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 2 hodinami
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 2 hodinami
Tématické fráze:
perlovy cukr,
granulivany cukr,
granulovaný cukor,
voda s cukrem
Suroviny:
voda,
škrob,
potravinářské barvivo gelové
Komentáře (19)
Přidala jsem ti fotku, Jaruš
Ale jeden jsem nakonec našla www.skandinavskepotraviny.cz/scandinaviafood/eshop/13-1-Peceni-po-svedsku/-4-/5/123-Perlovy-svedsky-cukr-500-g