Postup přípravy
Používáme na sušenky, sladké pečivo a pod.
Cukr se při pečení pečiva v troubě nerozpustí, zůstane příjemně křupavý.
Není to úplně jako original, ale hodně se mu to podobá a účel splní velmi dobře.
Zveřejněno 23. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Granulovaný cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4gQ
Moje poznámka
Granulovaný cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4gQ
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 12 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 13 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 22 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sedlácké fondue
vitula1 před 23 minutami
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 12 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 12 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 13 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 15 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 15 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 18 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 19 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 19 hodinami
Tématické fráze:
perlovy cukr,
granulivany cukr,
granulovaný cukor,
voda s cukrem
Suroviny:
voda,
škrob,
potravinářské barvivo gelové
Komentáře (19)
Přidala jsem ti fotku, Jaruš
Ale jeden jsem nakonec našla www.skandinavskepotraviny.cz/scandinaviafood/eshop/13-1-Peceni-po-svedsku/-4-/5/123-Perlovy-svedsky-cukr-500-g