Postup přípravy
Používáme na sušenky, sladké pečivo a pod.
Cukr se při pečení pečiva v troubě nerozpustí, zůstane příjemně křupavý.
Není to úplně jako original, ale hodně se mu to podobá a účel splní velmi dobře.
Zveřejněno 23. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Granulovaný cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4gQ
Moje poznámka
Granulovaný cukr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4gQ
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 34 minutami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 40 minutami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 1 hodinou
Boloňské špagety
Toxic runner před 1 hodinou
Chilli hovězí
Antonausprag před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 2 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 3 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 6 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 7 hodinami
Tématické fráze:
perlovy cukr,
granulivany cukr,
granulovaný cukor,
voda s cukrem
Suroviny:
voda,
škrob,
potravinářské barvivo gelové
Komentáře (14)
Přidala jsem ti fotku, Jaruš
Ale jeden jsem nakonec našla www.skandinavskepotraviny.cz/scandinaviafood/eshop/13-1-Peceni-po-svedsku/-4-/5/123-Perlovy-svedsky-cukr-500-g