Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 409 kJ / 1 054 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,02 g |
| Tuky | 11,82 g |
| Vláknina | 0,36 g |
| Cholesterol | 550 mg |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 3,22 g |
| Sacharidy | 3,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na řízky, osolíme a opepříme. Do mikrotenového sáčku nasypeme strouhanku a jednotlivé řízky v ní naklepeme.
Krok 2: Na pánvi rozpálíme olej a řízky osmažíme z každé strany. V tlakovém hrnci osmažíme cibulku a pak tam položíme všechny usmažené řízky. Zakysanou smetanu zředíme vodou, přisypeme mletou papriku (jen na obarvení), řízky zalijeme, přidáme bujóny a uzavřeme poklicí. Vaříme cca 10 min. Poté můžeme podávat.
Zveřejněno 26. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrasburské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ygm2
Moje poznámka
Štrasburské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ygm2
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 14 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 16 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 18 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 minutami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 22 minutami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 38 minutami
Květáková polévka
Eva_H před 10 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 12 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 13 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 13 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 14 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 14 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 15 hodinami
Tématické fráze:
štrasburský řízek recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
strouhanka,
cibule,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
pepř,
bujón zeleninový
Komentáře (5)