Hejkalův řízek
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,36 g |
Tuky | 36,66 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 883 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 40,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Lidové recepty paní Jožka Śvecová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2010 14:50
Samé dobroty jsou tam +
9. 11. 2010 11:42
Díky, holky!! Eli, bohužel nevím, čím nahradit játra, já je zbožňuji
9. 11. 2010 09:33
Jani to vypadá moc dobře
9. 11. 2010 09:12
+7
8. 11. 2010 22:31
Vypadá to krásně...moc . Jenže moje chyba - nejím žádné vnitřnosti, takže neochutnám, ačkoli vím, že maso plněné játry je považované za lahůdku. Ale máš to moc pěkné.
8. 11. 2010 22:26
Paráda Jani.
8. 11. 2010 20:41
Moc hezký recept, bude to dobrůtka A
8. 11. 2010 19:06
+4, to určite urobím
8. 11. 2010 18:00
Janko za jedna a fotky jsou super
8. 11. 2010 17:43
Pajaja, moje úchylka, talíře, ale tenhle mám jen jeden. Na mé padesátiny jsem nechtěla vůbec nic, jen nějaký hezký talíř, jak je teď moderní, hranatý, nebo ovál.. Myslíš, že mi ho někdo koupil? Segra to dokonce blbě pochopila a dovezla mi servírovací talíř na chlebíčky!
8. 11. 2010 17:28
Toto robievam raz s játrami, pečienkou, raz so šampiňónmi...spolu ma to nenapadlo...teda skoro Hejkal...je to skvelé...
8. 11. 2010 17:18
Janíí, krása jako vždy a pěkně naservírovaná. Moc se mi líbí tvoje talíře. . . +3
8. 11. 2010 17:00
Krása, jen bych v surovinách asi tu jednu cibuli vyměnila za vajíčko Vyzkouším.
8. 11. 2010 16:50
To bude dobrota.
8. 11. 2010 16:50
jenom hejkámhladykrása
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 35 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Co je nezbytné přidat do velikonoční hlavičky? Jaké maso a bylinky na nádivku použít, aby skvěle chutnala
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso recepty hejkalův plněný řízek hejkalovi recepty veprove recepty moderní řízky vepřové s játrami o hejkalovi uchylky na taliri recepty na ryby hejkal hejkalův smažený vepřový řízek hejkalův smažený řízek hejkaluv kureci rizek recepty veprove maso s jatrami speciál lidové recepty těstíčko na obaleni masa recept na těstíčko na obalení masa
Suroviny: kýta vepřová, cibule, játra vepřová, žampióny, mouka hladká, máslo, vejce, mléko, mouka hladká
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
16 názorů