Hovězí sekaná s vločkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 929 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,06 g |
Tuky | 73,58 g |
Vláknina | 9,62 g |
Cholesterol | 457 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 42,70 g |
Postup přípravy
Pečeme na 180°cca hodinu. Záleží na troubě. Pekla jsem přikryté.
Během peční občas podlijeme výpekem.
Zveřejněno 27. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí sekaná s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V37v
Moje poznámka
Hovězí sekaná s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V37v
Nejnovější recepty
Křenové fazole s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky se šodó
petrmelichar851206 před 20 minutami
Mrkvové muffiny nebo koláč
Susanna před 1 hodinou
Farmářovo podzimní kuře
Pedros před 1 hodinou
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 2 hodinami
Chutné vafle
Andredka před 11 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 13 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 13 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 13 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 14 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
vločky ovesné jemné,
mléko,
cibule,
vejce,
česnek,
pepř,
koření,
hořčice,
kečup sladký
Komentáře (3)
Velmi často do sekané používám vařené hovězí (kolikrát i nižší třídy) z vývaru, prohnané mlýnkem na maso a smísené se syrovým mletým vepřovým
No a granulát vařím ve vývaru resp. bujónu, zpravidla nakostkovaného už u výrobce
No, dostal jsem se až na 40% vařeného granulátu, aniž se to negativně projevilo na qalitě jídla