Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 328 kJ / 79 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,25 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rajčatové pyré dáme do kastrůlku, přidáme trochu vody, nálevu z fazolí a koření v čajovém sítku.
Vaříme cca 15 minut. Krok 2: Polovinu konzervy fazolí rozmixujeme tyčovým mixérem a přidáme do omáčky.
Vaříme dalších 15 minut dozhoustnutí. Krok 3: Vyndáme koření a dosladíme cukrem dle chuti.
Podáváme s těstovinami nebo knedlíkem, noky.
Vaříme cca 15 minut. Krok 2: Polovinu konzervy fazolí rozmixujeme tyčovým mixérem a přidáme do omáčky.
Vaříme dalších 15 minut dozhoustnutí. Krok 3: Vyndáme koření a dosladíme cukrem dle chuti.
Podáváme s těstovinami nebo knedlíkem, noky.
Zveřejněno 10. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajská omáčka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7NVw
Moje poznámka
Rajská omáčka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7NVw
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 10 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 51 minutami
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 23 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 10 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 15 hodinami
Suroviny:
pyré rajčatové,
fazole červené,
cukr,
bobkový list,
skořice celá,
pepř,
koření nové koření
Komentáře (1)