Hovězí sekaná s vločkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 929 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,06 g |
Tuky | 73,58 g |
Vláknina | 9,62 g |
Cholesterol | 457 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 42,70 g |
Postup přípravy
Pečeme na 180°cca hodinu. Záleží na troubě. Pekla jsem přikryté.
Během peční občas podlijeme výpekem.
Zveřejněno 27. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí sekaná s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V37v
Moje poznámka
Hovězí sekaná s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V37v
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 23 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 2 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
vločky ovesné jemné,
mléko,
cibule,
vejce,
česnek,
pepř,
koření,
hořčice,
kečup sladký
Komentáře (3)
Velmi často do sekané používám vařené hovězí (kolikrát i nižší třídy) z vývaru, prohnané mlýnkem na maso a smísené se syrovým mletým vepřovým
No a granulát vařím ve vývaru resp. bujónu, zpravidla nakostkovaného už u výrobce
No, dostal jsem se až na 40% vařeného granulátu, aniž se to negativně projevilo na qalitě jídla