Kefírová buchta s celozrnnou moukou
Suroviny pro 25
25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 193 kJ / 3 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,68 g |
| Tuky | 121,96 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 334 mg |
| Sodík | 3,05 g |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 444,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejeme troubu na 175°C. Plech o velikosti 30x30 cm vyložíme pečícím papírem.
Krok 2: Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu. Ve větší míse smícháme kefír, cukr, olej a vejce. Není třeba šlehat, stačí jen metličkou. Přidáme prosáté kakao, mouku, kypřící prášek a sodu.
Krok 3: Vlijeme těsto na plech, vložíme do trouby a pečeme přibližně 40 minut. Necháme vychladnout, polijeme hořkou čokoládou a posypeme kokosem nebo mandlemi.
Zveřejněno 7. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírová buchta s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Pk8
Moje poznámka
Kefírová buchta s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Pk8
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 11 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 12 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 12 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 12 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 5 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 6 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 8 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 9 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 10 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 11 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 11 hodinami
Suroviny:
kefír,
cukr,
olej,
vejce,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
kakao,
soda jedlá,
rum
Komentáře (5)