Kefírová buchta s celozrnnou moukou
Suroviny pro 25
25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 193 kJ / 3 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,68 g |
Tuky | 121,96 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 444,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejeme troubu na 175°C. Plech o velikosti 30x30 cm vyložíme pečícím papírem.
Krok 2: Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu. Ve větší míse smícháme kefír, cukr, olej a vejce. Není třeba šlehat, stačí jen metličkou. Přidáme prosáté kakao, mouku, kypřící prášek a sodu.
Krok 3: Vlijeme těsto na plech, vložíme do trouby a pečeme přibližně 40 minut. Necháme vychladnout, polijeme hořkou čokoládou a posypeme kokosem nebo mandlemi.
Zveřejněno 7. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírová buchta s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Pk8
Moje poznámka
Kefírová buchta s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Pk8
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 2 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 9 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 2 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 4 hodinami
Květákové placičky
Linova před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 5 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 5 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 5 hodinami
Suroviny:
kefír,
cukr,
olej,
vejce,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
kakao,
soda jedlá,
rum
Komentáře (5)