Steak de Grande
Maso plemene Wagyu produkovaného původně v japonském Kóbe se vyznačuje nejvýraznějším mramorováním, velmi intenzivní chutí a je nejdražším hovězím masem na světě. Proto je potřeba jeho úpravě věnovat zvláštní pozornost.
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí maso "Wagyu" nebo "Gourmet" či jiná další luxusní masa z japonského býčka naporcujeme na kostky jako na obrázku.
Krok 2: Předehřejeme pánev. Na rozehřátou pánev naneseme dostatek sádla.
Krok 3: Na pánvi maso děláme z každé strany 1 až 2 minuty. Maso by se mělo jen mírně zatáhnout, mělo by být raw až rare.
Krok 4: Můžeme podávat s orestovanou zeleninou z pánve či zcela samotné.
Zveřejněno 12. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Moje poznámka
Steak de Grande
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KQW
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 10 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 13 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 28 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 41 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
máslo
Komentáře (11)
Tez nazev receptu je jaksi bez vyznamu, lepe receno - co tim chtel basnik rici
No, jeden nikdy neví kdy nebude vědět co s tintili, že