Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 600 kJ / 383 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,12 g | 
| Tuky | 41,34 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 129 mg | 
| Sodík | 10 mg | 
| Sůl | 0,02 g | 
| Sacharidy | 1,50 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Změklé máslo vyšleháme do pěny. To je důležité, aby pomazánka byla nadýchaná. Přidáme tvaroh, papriku, sůl a podle potřeby mléko. Vše dobře vyšleháme.
	Krok 2: Cibuli nakrájíme na hodně jemné kousky. Tu už zamícháme ručně. Na plátky veky mažeme pomazánku, posypeme drobně nakrájenou cibulí a ozdobíme paprikou.
Zveřejněno 10. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Liptovské chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3j1
Moje poznámka
					
				
Liptovské chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3j1
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 31 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 37 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 1 hodinou
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 7 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Suroviny:
						
							tvaroh plnotučný, 
						
						
							máslo, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mléko, 
						
						
							sůl, 
						
						
							veka, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika sterilovaná
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (23)
Máslo je máslo
Doposud jsem v HORKÉM másle "rozpouštěl" papriku, že pro lepší barvu...
Nedávno jsem zkusil tak i tak a nikdo, vyjma mé maličkosti, zanedbatelný rozdíl v chuti ani barvě tvarohových pomazánek nezaznamenal
Ovšem jak říká klasik: „Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.“
https://www.pomazanky-recepty.cz/pomazanky/liptovs...
Že se jedná o tuctovou pomazánku (vyjma toho zpracování másla
...ale proč LIPTOVSKÉ
Že by šlo o liptovské máslo
Dělám skoro stejnou