Liptovský sýr

mika59 Kuchařka:

Pomazánky 1 názor

Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů
58

Suroviny

300 g brynzy
100 g změklého másla
2 nadrobno nasekané sardelky nebo sardelová pasta
1 lžička nasekaných kapar
1/2 lžičky hořčice
1 šalotka
lžička mleté papriky - dala jsem uzenou
1/2-1 lžička mletého kmínu
sůl - opatrně
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Máslo utřeme s brynzou a zbylými surovinami. Na zředění je možno přidat lžíci mléka nebo smetany.

  2. Pořádně vyšleháme, necháme vychladit. Podáváme s tmavým pečivem a zeleninou.

Poznámka

Zdroj: Recepty - mezinárodní kuchyně

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy

Ohodnoťte recept: Liptovský sýr

  • nanny nanny(neregistrovaný)

    <3To vypada moc pekne,sardelovou pastu pouzivam casto i do ruznych pomazanek:-K:-K:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo