Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňovo-fazolkový salát

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 834 kJ /
438 kcal
Bílkoviny10,88 g
Tuky23,17 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dyňu nakrájame na malé kocôčky 1x1x1 cm. Fazuľku narežeme na kúsky. Krok 2: Na panvici roztopíme maslo a cca 10 min na ňom restujeme fazuľku. Občas premiešame. Krok 3: Pridáme dyňu a opäť 5 min restujeme. Potom dáme do misky, osolíme, okoreníme a necháme vychladnúť. Vychladnuté dáme na niekoľko hodín do chladničky. Krok 4: Do šalátu primiešame na kolieska narezanú cibuľu, olivový olej a citrónovú šťavu. Premiešame. Krok 5: Porcie posypeme slnečnicovými semienkami a sekanou pažitkou.

Zveřejněno 29. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dýňovo-fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Njx

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dýňovo-fazolkový salát

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Njx

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

gustavo.woltmann: Ďakujem. ;-)

Tato kombinace by mě opravdu nenapadla. Dýně a fazole? Ovšem jsem velmi mile překvapen. Zajímavá chuť to je, ale jen v dobrém slova smyslu:-D
Gustavo Woltmann

Suroviny:
dýně, fazolky zelené, máslo, cibule, šťáva citronová, pepř, sůl, semínka slunečnicová, pažitka, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu