Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 189 kJ / 1 957 kcal
Bílkoviny56,50 g
Tuky71,77 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 676 mg
Sodík 245 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy266,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tímto děkuji blogerce Vandě za tento skvělý recept.

Příště se pokusím přidat i slanou verzi.

Fotopostup i moje ostatní recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

1974andrea

14. 4. 2016 20:18

mtvrdikova: Já už jsem to ale hlásila před několika dny :-//

mtvrdikova

14. 4. 2016 19:58

Dobrý večer, chtěla jsem upéct tuhle buchtu, ale v postupu je úplně jiný recept :-//:-//:-// to mě štve, měla jsem na tuhle buchtu chuť:no:

marcela.81

20. 9. 2015 19:35

tuto buchtu dělám na slano, místo skořice a sladkého potřu máslem, pokladu tvrdým sýrem, a posypu plátky česneku, posypu grilovacím kořením, může být i česnek sušený od Vitany, jinak postup je stejný a je to luxusní, musím dělat z dvojité dávky. :-*:-*:-*:-*

1974andrea

31. 10. 2014 09:15

Dana:Ona je výborná hlavně ještě teplá ;-) Poradila jste si moc dobře a děkuji za vyzkoušení a zprávu:-K

Dana

27. 10. 2014 14:37

Výborná buchtička. Neměla jsem formu na biskupský chlebíček, tak jsem to šoupla do formy na bábovku. Šla nám trhat výborně,jen za chvilku nebylo co:-))

Jana

2. 9. 2014 11:37

upiekla som z dvoch dávok do jednej širšej formy. Dala som celé droždie čerstvé vyzerá mnamkovo a........ aj chutí . Už počujem z kuchyne mlaskot. Moc ďakujem.:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Bosana

7. 6. 2014 23:11

Naopak,dík patří tobě za inspiraci :-K

1974andrea

6. 6. 2014 17:27

Bosana:Emilko, díky, těší mě, že se buchta u vás zabydlela;-):-K

Bosana

6. 6. 2014 16:16

Už jsem upekla dvě, jsou moc dobré, někdo tady vzpomínal kingel, podobu s ním , kingel je křupavý, toto je nadýchané. Jsou si podobné ingrediencemi,ale ve výsledku jiný požitek.Dík za recept.:-p

míša

4. 6. 2014 10:36

Díky, zkusím tam dát tedy tu půlku kostičky a uvidim ;-)

Bosana

3. 6. 2014 08:10

Myslím,že jsem to měla napsané v příručce pekárna a je to 1g sušeného droždí = 7g čerstvého droždí.Právě si říkám co bych uklohnila,už jsem tu dlouho nebyla a tohle je výzva. Posílám bodík.:yes:

1974andrea

2. 6. 2014 22:55

hosta:Jitko díky;-)

hosta

2. 6. 2014 22:44

1974andrea: jestli je to jen na 30 dkg mouky, stačí necelá půlka kostičky

1974andrea

2. 6. 2014 22:38

míša:Míšo, tak to já nevím, zas nejsem taková zkušená pekařka, ale myslím, že jeden sáček sušeného je jako 25g čerstvého. To jsem někde četla. Holky nevíte někdo???

míša

2. 6. 2014 18:28

Ahoj, chystám se na pečení, ale mám doma jenom čerstvé droždí a nevím jaký je poměr, když je tady v receptu 5g sušeného. Díky za odpověď.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trhací buchta skořicová laskominy od mariny recepty buchta se skořicí trhana buchta trhaná buchta se skorici kringel ládi hrušky laskominy od mariny kynutá buchta se skořicí kingel skořicová buchta kynuté buchty se skořicí trhaci skoricova buchta buchty se skorici trhanec se skořicí skoricova trhaci buchta trhána skořicova buchta kynuty trhanec se skorici láskominy trhaci babovka recepty se skořicí

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, vejce, mléko, cukr moučkový, máslo, voda, sůl, máslo, cukr krupice, skořice,

TopRecepty.cz

Trhací buchta se skořicí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVyG