Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 553 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,33 g |
Tuky | 124,66 g |
Vláknina | 8,94 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 24,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vykostěný bůček nakrájíme na plát, rozklepeme, potřeme prolisovaným stroužkem česneku, osolíme, vložíme klobásu, zatočíme a upevníme párátky nebo omotáme kuch. provázkem. Kotouč potřeme zbylým lisovaným česnekem (česneku můžeme dát i více) a posypeme kmínem.
Krok 2: Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme zatočené maso a za občasného podlévání pečeme v troubě doměkka. Kotouč vyjmeme, šťávu vyrestujeme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, povaříme a šťávu přecedíme na kotouče. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s brambory, k tomu se hodí špenát, nebo i zeleninový salát.
Zveřejněno 30. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hustopečský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyQR
Moje poznámka
Hustopečský kotouč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MyQR
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 55 minutami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 5 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 18 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 4 hodinami
Suroviny:
kost,
klobása,
česnek,
sůl,
kmín celý,
tuk,
cibule,
vývar,
Komentáře (3)