Bulharka se sýrem

mika59 Kuchařka: mika59

Pomazánky 12 názorů

Suroviny

300 g vařeného hovězího masa
100 g cibule
100 g rajského protlaku
100 g vařených brambor
100 g majonézy
100 g sterilovaných okurek
50 g strouhaného uzeného sýru
hořčice
pepř
sůl
špetka chilli nebo feferonka
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vařené maso pomeleme s bramborami a okurkami. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a všechny zbývající suroviny.

  2. Pořádně promícháme a dochutíme chilli. Pomazánku necháme uležet, vychladit a podáváme s topinkou nebo s čerstvým pečivem.

Poznámka

Tento recept byl jeden z prvních, který jsem si před 40 lety opisovala ze sešitku od maminky. Jen jsem si ho mírně upravila.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 737 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulharka se sýrem

Tématické fráze: recept na bulharku bulharka recept bulharka co se syrem recepty se syrem