Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 908 kJ / 456 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,79 g |
| Tuky | 11,97 g |
| Vláknina | 4,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 354 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 21,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna se zeleninou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G157
Moje poznámka
Kuřecí stehna se zeleninou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G157
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 4 minutami
Jablkový závin
Lucy27 před 56 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 1 hodinou
Moji utopenci
marky79 před 2 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 4 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 4 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 5 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
směs zeleninová mražená,
cibule,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř,
olej slunečnicový,
víno bílé
Komentáře (17)
Bych něco napsala, ale jako moderátorka nemůžu
No chápu ale, že KAŽDÁ LIŠKA CHVÁLÍ SVŮJ OCAS, že
Mně v receptu spíš zarazilo použití 400 ml vína v malém uzavřeném prostoru remosky, když každý kuchař u použití vína píše (říká), že víno pořádně zredukujeme. Kuře pustí hromadu šťávy, mražená zelenina také trochu, k tomu skoro půl litru vína vína, které šťávu pouze zředí a nedochutí...
Nemyslím si, že bude zásadní rozdíl v chuti, aspoň ne v tomto receptu. Ano - nikdy bych nepoužila mrazenou třeba jako základ svíčkove, protože ten základ prostě chce čerstvou....
Autorka sice dřív nekomunikovala, ale teď ano.
Něco mi uteklo? Třeba to, že tu máme nové móresy a "necháváme lidi umlčovat"? Nejdříve jste pod recepty na dotazy nereagovala ani tehdy, když to bylo třeba a teď na normální poznámku reagujete takto
My dva určitě ano, však víte, že se nám tu už vyčítalo, že jsme jedna parta!
Dámy ráčejí být jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet
No obávám se, že my tři bychom si mohli podat ruce, že