Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 908 kJ / 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,79 g |
Tuky | 11,97 g |
Vláknina | 4,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 21,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna se zeleninou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G157
Moje poznámka
Kuřecí stehna se zeleninou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G157
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 6 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 7 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 2 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 2 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 3 hodinami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 3 hodinami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 3 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
směs zeleninová mražená,
cibule,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř,
olej slunečnicový,
víno bílé
Komentáře (17)
Bych něco napsala, ale jako moderátorka nemůžu
No chápu ale, že KAŽDÁ LIŠKA CHVÁLÍ SVŮJ OCAS, že
Mně v receptu spíš zarazilo použití 400 ml vína v malém uzavřeném prostoru remosky, když každý kuchař u použití vína píše (říká), že víno pořádně zredukujeme. Kuře pustí hromadu šťávy, mražená zelenina také trochu, k tomu skoro půl litru vína vína, které šťávu pouze zředí a nedochutí...
Nemyslím si, že bude zásadní rozdíl v chuti, aspoň ne v tomto receptu. Ano - nikdy bych nepoužila mrazenou třeba jako základ svíčkove, protože ten základ prostě chce čerstvou....
Autorka sice dřív nekomunikovala, ale teď ano.
Něco mi uteklo? Třeba to, že tu máme nové móresy a "necháváme lidi umlčovat"? Nejdříve jste pod recepty na dotazy nereagovala ani tehdy, když to bylo třeba a teď na normální poznámku reagujete takto
My dva určitě ano, však víte, že se nám tu už vyčítalo, že jsme jedna parta!
Dámy ráčejí být jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet
No obávám se, že my tři bychom si mohli podat ruce, že