Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 249 kJ / 60 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,06 g |
| Tuky | 6,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vodě uvaříme témeř do měkka nudličky.
Krok 2: Pak přidáme koření, mléko, sůl a cukr, jak má kdo rád, Maggi nebo bujón a lehce povaříme.
Krok 3: Na závěr přidáme trochu Tatra mléka, vejce na zahuštění a pro oko petrželku.
Zveřejněno 2. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mlíkačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6P1N
Moje poznámka
Mlíkačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6P1N
Nejnovější recepty
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 1 hodinou
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovice zapečená s cibulí a loveckým sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Pečené uzené se zelím a haluškami
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z protlaku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové maso na hořčicích
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstoviny s dýní a rajčaty
Sydner před 40 minutami
Linecké cukroví, které se nekroutí
Merylas před 1 hodinou
Sterilovaný jablečný mošt
Merylas před 1 hodinou
Rýže s hráškem
Merylas před 1 hodinou
Ořechy v karamelu
Merylas před 1 hodinou
Vepřová plec na kmíně
Jan Nemec před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
Barunka-kucharinka1989 před 3 hodinami
Křehká vepřová játra
janatka před 4 hodinami
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 6 hodinami
Nejlepší špenát
KetyHu před 8 hodinami
Suroviny:
voda,
mléko,
mléko tatra,
těstoviny,
vejce,
sůl,
cukr,
kmín celý,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
máslo,
petrželka
Komentáře (2)