Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 309 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,57 g |
Tuky | 22,12 g |
Vláknina | 10,16 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 30,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky v netradiční rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6n29
Moje poznámka
Plněné papriky v netradiční rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6n29
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 54 minutami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 17 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 9 minutami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 24 minutami
Drobenka na koláč
komi.michal před 40 minutami
Koprová omáčka
Bigharvik před 1 hodinou
Pečený králík podle babičky
janda74 před 1 hodinou
Krůtí na paprice
Bushmann před 2 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 13 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
maso vepřové mleté,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
rýže,
protlak rajčatový,
olej,
vývar
Komentáře (29)
Určitě napište proč máte takovou zásobu. Hezkou dobrou noc
Kdyz budete mit zajem vysvetlim Vam proc mam zasobu ryze na sest let . Nejsem zadny KRECEK .
Já jednou zažila záměnu soli a cukru krupice, taky fajn....
Co to tak sem přidat jako recept?
Napiste mozna i Vy jste neco popletla a je to oblibeny rodinny recept .
Treba na Balkane by do paprik pridali, krome syrove ryze a mleteho masa, jeste velkou hrst sekane petrzelove nate, v Turecku matu, kopr, petrzel a olivy, v Italii oregano nebo bazalku + petrzel, na Sicilii i hrozinky, nekecam.
A do rajske nikdo z techto "barbaru" nedava cukr. Mozna v Turecku do mleteho masa davaji skorici, nejsem si jista, protoze tu oni pridavaji do masa hlanve jehneciho, zde je pouzito maso hovezi. Proste svet je velky a chute ruzne
Mi se na tom líbí ta jen proplachnuta rýže do náplně, dělám to stejně
Je zde údajně hafo rajčatových omáček bez cukru, takže se asi fakt nejedná o netradiční rajčudu
No, psát ale NOVÝ rcp jen kvůliva absenci jedné lžíce cukru je opravdu na Řád zlaté vařečky, že