Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto z pečeného králíka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 498 kJ /
358 kcal
Bílkoviny7,00 g
Tuky0,70 g
Vláknina1,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy80,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na teflonové wok pánvi rozehřejeme mraženou zeleninu, přidáme natrhané kousky masa a dokonale smícháme se zeleninou. Krok 2: Nakonec přimícháme uvařenou rýži a opět důsledně promícháme, necháme chvíli spojit chutě, můžeme osolit a opepřit dle vlastní chuti a teplé podáváme se strouhaným sýrem.

Zveřejněno 6. 3. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto z pečeného králíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PJL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rizoto z pečeného králíka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8PJL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
rýže, směs zeleninová, hrášek mražený, maso králičí, sýr eidam, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu