Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 570 kJ / 1 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,14 g |
| Tuky | 69,63 g |
| Vláknina | 12,80 g |
| Cholesterol | 817 mg |
| Sodík | 470 mg |
| Sůl | 0,93 g |
| Sacharidy | 75,62 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozmixujeme ovesné vločky s vlašskými ořechy. Pak přidáme vejce, tvaroh, protein a mléko. Vše mícháme na maximum a dáme do formy. Pečeme na 180 °C zhruba 10 minut.
Krok 2: Do hrnce s mlékem dáme kostičky čokolády a za stálého míchání zahříváme, až se čokoláda rozpustí.
Krok 3: Upečené těsto rozdělíme na tři části. První vrstvu pomažeme roztopenou čokoládou a tak budeme pokračovat i u další .
Krok 4: Nakonec ozdobíme ovocem
Zveřejněno 11. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fit chocolate dessert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AjvB
Moje poznámka
Fit chocolate dessert
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AjvB
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 21 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 31 minutami
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 5 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Mila kuličky
Marule před 7 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
tvaroh,
vejce,
vločky ovesné,
ořechy vlašské,
mléko,
protein,
čokoláda,
ovoce
Komentáře (4)