Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
Pokud máte chuť na sladkou snídani, vyzkoušejte upéct tuto rychlou, klasickou dvoubarevnou bábovku. Příprava je snadná a navíc bez vážení, protože jde o hrníčkový recept. Podávejte ji posypanou moučkovým cukrem.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 115 kJ / 4 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,36 g |
Tuky | 153,37 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 646,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jXY5
Moje poznámka
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jXY5
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 10 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 11 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 22 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 11 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 13 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 14 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
olej,
vejce,
prášek do pečiva,
kakao,
olej,
strouhanka
Komentáře (4)
Alobalem jsem také nikdy neprikrivala
Chtěla jsem se zeptat mohu formu vymazat máslem a vysypat hrubou moukou? A zda mám vršek přikrýt alobalem, aby byl jakoby ten spodek rovný? Moc děkuji předem za odpověď. Jeanines