Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 892 kJ / 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,86 g |
Tuky | 23,74 g |
Vláknina | 12,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,73 g |
Postup přípravy
Žampiony a zeleninu očistíme a také nakrájíme. Krok 2: Cibuli na tenké půlměsíčky, česnek na plátky a papriku na silnější proužky.
Pokud jsou žampiony větší, tak je překrájíme, malé necháme celé a brambory nakrájíme na sílu 5 mm. Krok 3: Do papiňáku na rozehřátý olej dáme osmažit klobásku. Přidáme kmín, cibuli a česnek a restujeme cca 2 minuty. Krok 4: Poté přidáme brambory, papriku a žampiony. Osolíme, opepříme, podlijeme vývarem, promícháme a hrnec uzavřeme tlakovou poklicí. Krok 5: Od doby varu vaříme slabým varem 6 minut. Pak hrnec odstavíme bokem a necháme 2 minuty stát. Krok 6: Odstraníme tlakovou poklici, obsah opatrně promícháme a ještě podle potřeby dochutíme.
Na talíři posypeme zelenou petrželkou.
Zveřejněno 22. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony s klobásou a zeleninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPlGR
Moje poznámka
Žampiony s klobásou a zeleninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPlGR
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 1 hodinou
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 31 minutami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 1 hodinou
Kuřecí čína
Cikitaka před 1 hodinou
Švestková buchta
ctomala před 1 hodinou
Švestková povidla
ctomala před 1 hodinou
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 4 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Suroviny:
žampióny,
klobása,
cibule,
česnek,
brambory,
paprika čerstvá červená,
olej,
vývar masový,
kmín celý,
pepř mletý,
sůl,
petrželka
Komentáře (3)