Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 206 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,43 g |
Tuky | 22,77 g |
Vláknina | 10,95 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 31,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Dáme do mísy, přidáme mouku, drcený kmín, pepř, sůl a promícháme.
Krok 2: Na sádle osmažíme cibuli do růžova a maso na ní opečeme. Přilijeme vývar nebo masox s vodou. Dusíme asi 45 minut.
Krok 3: Potom přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, přilijeme ještě trošku vody a dusíme, dokud není maso měkké. Jestli se nám zdá štáva řídká, ještě trošku zahustíme záklechtkou a povaříme
Krok 4: Na konci dochutíme solí, popřípadě kmínem. Nejlepší příloha je kynutý knedlík
Zveřejněno 14. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky na kmíně a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm8z
Moje poznámka
Vepřové kostky na kmíně a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOm8z
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 44 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 45 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
mrkev,
cibule,
kmín drcený,
pepř,
mouka hladká,
vývar vepřový,
sádlo,
sůl
Komentáře (1)