Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 134 kJ / 1 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,10 g |
Tuky | 36,39 g |
Vláknina | 82,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 979 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 119,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čočku uvaříme podle návodu.
Krok 2: Řapíky celeru očistíme, případně z nich odstraníme vlákna a nakrájíme na tenké proužky.
Cibulku i s natí nakrájíme na kolečka, medvědí česnek a sušená rajčata na proužky. Krok 3: Měkkou čočku osolíme, zakápneme olejem z rajčat a promícháme se zbytkem surovin.
Dochutíme podle chuti vinným octem.
Cibulku i s natí nakrájíme na kolečka, medvědí česnek a sušená rajčata na proužky. Krok 3: Měkkou čočku osolíme, zakápneme olejem z rajčat a promícháme se zbytkem surovin.
Dochutíme podle chuti vinným octem.
Zveřejněno 15. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní čočkový salát s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKjJ
Moje poznámka
Pikantní čočkový salát s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKjJ
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Suroviny:
čočka,
celer,
cibulka jarní,
rajče sušené v oleji,
olej ze sušených rajčat,
chilli paprika čerstvá,
česnek mědvědí,
ocet vinný bílý,
sůl
Komentáře (2)