Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 389 kJ / 2 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,74 g |
Tuky | 68,60 g |
Vláknina | 17,70 g |
Cholesterol | 678 mg |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 335,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhanec s borůvkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX5
Moje poznámka
Trhanec s borůvkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX5
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 21 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 52 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 5 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
šmorum,
trhance,
kaiserschmorn,
recepty s borůvkami,
trhance recept,
borůvkový trhanec,
moučníky s borůvkami,
babicovy dobroty trhanec,
recept na trhance,
babicovy dobroty recepty moucniky,
moučník s borůvkami,
trhanec podle pohlreicha,
moučníky z borůvek,
jak se dělá trhanec,
šmorum recept,
kaiser schmorn,
borůvkové dobroty,
recept trhance,
recepty z borůvek,
císařský trhanec-recept
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
vejce,
sůl,
cukr,
kůra citronová,
prášek do pečiva,
máslo,
borůvky,
mléko,
cukr moučkový
Komentáře (5)