Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny pro 18

18

Nutriční hodnoty

Energie7 357 kJ / 1 758 kcal
Bílkoviny61,51 g
Tuky18,57 g
Vláknina36,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy318,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept zde uveřejňuji s laskavým svolením Zuzanky Sladké ze stránek "Rominska" a za svolení ji velice děkuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

dexulka

5. 12. 2013 17:57

Jana Remkova: raznici ne ražničí ;-)

JanaDorazinova

20. 11. 2013 15:25

dexulka:Ražničí na kaiserky?? Co to je???:-O Děkuji za krásnou fotku!!!:-)

dexulka

20. 11. 2013 14:04

Koupila jsem v Tescomě raznici na kaiserky,tak jsem je musela hned vyzkoušet a dopadlo to myslím dobře :-) Děkuji za pěkný a zdravý recept a posílám bod i foto ;-):yes:

JanaDorazinova

5. 7. 2013 09:22

Hostlik: Někdy je trochu jiná mouka, znám, to, takže bych přidala trochu hladké.

Hostlik

5. 7. 2013 06:49

Mohu se prosím zeptat, z jakého důvodu mám těsto při dělání bochánků moc lepivé a velice těžce se sundává z rukou? Vše zpracováván dle návodu :-(

JanaDorazinova

12. 12. 2012 14:12

Irrena: Moc děkuji za vyzkoušení i fotečku!!:-)

Irrena

12. 12. 2012 13:10

Dneska upečené, jsou výborné:yes::yes::yes:Přidala jsem fotku;-)

Tygr

8. 8. 2009 09:58

Děkuji za bleskové odpovědi :-8

tejaja

7. 8. 2009 08:25

Tiež používam do pekárne len čerstvé droždie, na jednu dávku chleba dávam 1/3 kocky droždia, teda okolo 14 g. Stačí to a cesto vždy pekne vykysne. Droždie rozdrobím na vrch múky nakoniec.

JanaDorazinova

6. 8. 2009 23:52

Ano, vždycky. Pro mne Toprecepty-veliká škola!!!:yes::yes:

Merylas

6. 8. 2009 23:42

Jani a vždy vykynulo? Mně teda jo.

JanaDorazinova

6. 8. 2009 23:34

Merylas, dělám to úplně stejně, jak píšeš, naučily jste mne to;-)

Merylas

6. 8. 2009 23:30

Tygr, já tyto kaiserky ještě nepekla, ale všeobecně jak dělám v pekárně kynuté těsto, tak klasika, dolů tekutiny, pak mouka do které trochu zamíchám sůl a lžíčku cukru a čerstvé droždí rozdrobím nahoru na mouku. A opravdu se mi ještě nestalo, že by mi něco nevykynulo, tak se s tím nijak nepárám. Mám lepši zkušenosti s čerstvým droždím. Jinak ti nejspíš odpoví i autorka receptu a specialistka na pečení je tady třeba taky Cathleen;-)

Tygr

6. 8. 2009 23:15

Děkuji za výborný recept a prosím ostatní komentátory o radu ... v jakém stavu (klasický kvásek - mléko, droždí, cukr) a kdy přidáváte čerstvé droždí? Ptám se, protože mám problém s vykynutím těsta ... zkusil jsem dát 2x více droždí a kaiserky jsou výborné, ale stále mrňavé. ;-( předem děkuji za pomoc

JanaDorazinova

3. 8. 2009 10:42

V.Brennerová, díky, joo, ty voněly!;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domácí kaiserky celozrnné kaiserky domácí celozrnné kaiserky kaiserky z domácí pekárny těsto na kaiserky domácí kaiserky celozrnné celozrnná kaiserka recept na celozrnné kaiserky recept na domácí kaiserky celozrnne kaiserky recept recepty na domácí kaiserky raznice na kaiserky razidlo na housky cereální housky recept celozrné kaiserky domácí kaiserka houska kaiserka kaiserky-recept domácí kaiserky recept cereální houska recept

Suroviny: voda, olej, sůl, mouka špaldová hrubá, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, mouka polohrubá, droždí sušené

TopRecepty.cz

Tmavé makové kaiserky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pgqr